Thursday, February 5, 2009

entri jiwa kacau

aku nak berenti belajar boleh tak? awal2 sem dah penat nak mampus. terkejar sana sini nak siapkan keje, dah macam orang gila dah aku rasa. minggu2 depan ada trip pulak ke pangkor. lagilah aku malas. khabarnya ke sana untuk relaxing minda dan apakejadah lagi idontgiveashit. kepala aku dah serabut, mungkin kalau terjun dari tingkat lima rumah aku pun aku dah tak rasa sakit bila mati sebab otak dah sarat dengan masalah2. pagi tadi tengah tunggu bus pun boleh nangis, macam sial kot aku rasa.

adoiaii, kalaulah aku ada duit banyak, aku dah beli tiket balik miri dan tak balik sini lagi. muahaha

8 comments:

Atan said...

bukan senang nak senang...
susah nak masuk ipta tetiba lemah semangat lak... bangun dan kata kan pada diri awak boleh laku kan

cik kedondong said...

amie..dah nak abes da
memang la camtu final sem
jgn la putus asa

papehal roger ak
ko musti sedih kan

SNAPSHOT`Photography said...

sabar la beb..mmg camni pn final..maybe ko baru terasa sgt psl tensen yg amat org x suka nih.. tp pecayelah ckp aku..after this ko akan lebih matang n dh x heran dgn sume tensen yg akan ko tempuhi. (cewah..ayat skema katak) pe2 pn..gud luck..aku tau ko bleh wat..aku suke work ko yg en.bad puji tu..nice work..

miss bobby said...

hoho. anda tensen. anda terjun tingkat lima. saya tunggu bawah sambut. mungkin perasaan boleh rileks.

rileks la beb. esok kita layan SKL k? haha.

eatmyshort said...

trimas smua
saya sudah ok
itu cuma perasaan sementara saja
:D

eatmyshort said...

bobby: skl itu heaven keh. lepas nie bilik kamu bau strawberry menthol. tak payah guna ambi pur. haha

sickchild said...

wuakakaka.
tu lah apa yang aku rasa skang.
moh le kite berbunuh diri brsama2. awww.

meo188 said...

bersusah2 dahulu cik amie.

bile dh grad. gaji masyuk... boleh enjoy!!!

cayok2!!!

Post a Comment