Saturday, February 7, 2009

which is which?

color mana yang agak2 menyeramkan (kot) sebab that's what I'm supposed to do. 001 are non-edited, 002 are edited.

001




002



ini jer yang sempat aku edit tadi. so, comments and critics are very much appreciated. anyway, gambar2 tidak diwatermark (or whatever it is you called it). sila2lah credit jika digunakan. kalau tak, sebaik saja korang save kan work ini dan mengambil nama di atas usaha saya ke hulu ke hilir macam orang gila nak shoot, maka akan berduyun2lah virus masuk dalam desktop/laptop/dan sewaktu dengannya dan ia tidak akan dapat diselamatkan, langsung muahaha *gelak jahat* (seriously)

10 comments:

cik kedondong said...

aku ske no 2
tp ak xrase seram pon
no 1 seram tapi kaler cam kureng sket

Marzuki said...

gambar cun tapi awan tu cam tak logik ah putih2 keliling bngunan.

alone said...

uh. seram. meremang pula bulu roma.

yg last tu paling seram. uhuh.

Shamsul Aizat said...

ni bangunan kat bukit raja kan?

deennasour said...

gambar 002, aku pilih gambar ke,2 atau 3.

mcm pernah ku lihat ketika berjalan menuju port klang~

syakey said...

lawaa je afta edit.
seblom edit je pon lawa dhh.

^_^

SNAPSHOT`Photography said...

aku suker natural beauty... huahaha...tp oleh sbb ko nk wat HDR kan...dan fine art...ape yg ko rase puas kt mate ko..sbb fine art ialah seni untuk kita sendiri..ape yg kite rase dari naluri kite..kesimpulannye bak kate member aku...fine art ni seni untuk syok sendiri...hanya kita je yg tau...dan kita je akan bgtau kt orang... GUD LUCK!

eatmyshort said...

trimas kengkawan!
utk persoalan bgnan nie kt mana, blhla crk kt bukit raja, seblh jusco ehehe

meo188 said...

mcm cite death note

sickchild said...

aku ske 2nd lst.
haha tgkpun da tau katne.
blakang jusco klang (bukit raja).
bhahahah.

Post a Comment