Monday, December 8, 2008

rindu aku tak?

rindu tak? rindu tak?
kalau tak rindu tak nak tulis blog lagi
bwahahaha

p/s: selamat hari raya aidiladha semua rakan2 blog :)

7 comments:

deennasour said...

bila nak lepak dgn kau ni minah oii?
tidak mahukah kau mengabdikan sekeping gambarku di dalam kamera mu?
hehehe

*kalau aku kata rindu dgn ko, mampo aku kena pijak pakwe mu.

loque said...

sy rindduuu banggatttt....
=p

slamat hari raya korban gak kkk!

nak kepale lembu sila lah amek kat umah sy yerk
wat sup gearbox
wkakaka
kidding
lolz

miss bobby said...

oi. rindu seyyh. hahaha
apa tek? best naa raya di miri.
aku sitok, ngintuk makan kat ruamh orang jak.
haihh. tedah hidup bujang di tempat orang. hahaha.

slamat raya pok.

Niza_CrazEE said...

aok...
rindu ngan ktk eyh...

iboh lupak ngembak buah hati... eh2...buah tgn dr mirek...

xD

amie said...

deen: tggu aku balik sana kita lepak. sila mcall number aku, sim aku hrtu byk ilang contact number demm
loque: akak tau haha
miss bobby: raya sikda apa gilaklah. biasa jak
niza: lol =P

loque said...

hu3

loque said...

hu3

Post a Comment