Thursday, March 26, 2009

Tag dan HDR?

(klik untuk tumbesaran. credit if used. jangan memandai nak curik, tak senang idup kang! haha)

aku kena tag oleh moonsyi. tag tu sebnrnya memerlukan aku untuk cari folder ke-6 dalam folder photos dan gambar ke-6, tapi memandangkan folder photos aku tak ada isi, aku bagilah gambar nie sebab dia kata, "-Cik Amie Shahrimie (harap2 gambar HDR la oh)". gambar nie gambar untuk final project aku, dan dari 8 gambar yang aku shoot haritu yang nielah yang proceed. yang lain aku kena shoot balik. aku guna teknik HDR dan juga sedikit percampuran Dragan Effect dan juga penambahan texture sebab nak buat ala2 Goshmar (tapi tak menjadi). sebenarnya ada banyak lagi tag yang tak terjawab. nanti ada masa aku buat ya?

dah hampir seminggu tak pakai spec. waktu siang takda masalah, tapi bila sampai malam tu sakit sikit. nak lintas jalan jadi cuak pulak. uhuu

aku perlukan tidur secukupnya. tadi pergi library tertidur kat situ pulak. singgah rumah bobby tidur lagi. adoi.

tak sabar nak abes blaja, nak rehat secukupnya tanpa perlu memikirkan, 'bila nak balik shah alam?'

aku nak kawen. hahaha

5 comments:

loq said...

memang sirius cool~~~
thumbs up!

nak kawen?
erk?

sickchild said...

woih. seram deyh gambo ning.
haha.
cam berhantu.
weyh . aku pun nak kawen.
hik2.
hari hari nak makan samosa.

noheartfilin said...

gua ingat ada apa-apa yang menakutkan pada gambar tu..so gua cari-cari tapi tak jumpa..nice pic!!

habus belajar? nanti lu akan tahu erti sayu mengambil exam saat-saat terakhir macam gua semalam..

ha ha ha..

meo188 said...

susah wow kalu xde spek...

deennasour said...

aku pon nak kawen oi!
senang idop rumah kena kemas bini.
eceh

Post a Comment