Monday, October 27, 2008

1:00pm: lokasi - Mcd seksyen 3
9:01pm: lokasi - Mcd seksyen 3



hahaha aku rasa inilah pertama kali aku lepak lama kat kedai semata-mata untuk online. dulu aku pernah online kat coffee beans, tapi kejap jer, sebab member jenis tak online lama. kali nie, member aku jenis tak kesah lepak online lama-lama, so, inilah jadinya. sampai sekarang pon tak balik-balik lagi.

kekaseh: u watpe tu?
aku: on9 hahaha
kekaseh: aik, kat mcd lagi?
aku: yea haha
kekaseh: dgn sape?
aku: nad, jun dah blk
kekaseh: lol buang tebiat kew?
husha2 bf la 2
aku: ckitla..wakaka
*gelak guling2
kekaseh: ye la kan
aku: xkn u jer blh kot, me pun nak jgak..ckit jer..wakaka
me tgh lyn youtube..gile comel pompuan nie
*jadi lesbian kjap

-- sms tak dibalas --

sorry kekaseh, saya gurau saja. bontot aku dah mula sakit duduk lama-lama. aku pun rasa macam nak maki hamun orang jer sebab orang meja depan aku gelak tak ingat dunia macam Mcd bapak dia punya. percentage nak lempang dorang sorang-sorang agak tinggi jugaklah. tapi nak buat macam mana, aku tak ada hak nak lempang anak orang. keke

adios.
sila rindu aku
:))
haha

6 comments:

Mrs fiNeeTO said...

oit. balit gik. tadi dah sun tanning.. tok moon tanning gik ka.. hehehe kau ngn sapa ya? mcd kat roundabout ya ka?

noheartfilin said...

9 am..- lokais : fakulti kejuruteraan
9 am..- lokais : fakulti kejuruteraan

study2..gua mmg cemerlang walau tak makan macd...

exam2..haishh...

lama giler lu lepak mcd..apply jer part time situ..haha

noheartfilin said...

9 am..- lokais : fakulti kejuruteraan
9 pm..- lokais : fakulti kejuruteraan

study2..gua mmg cemerlang walau tak makan macd...

exam2..haishh...

lama giler lu lepak mcd..apply jer part time situ..haha

p/s: tulun delete comment atas tu..salah type..soli aaa

eatmyshort said...

mrs fineeto: haha package skali ba..mana maok dpt ya? haha yerp kt roundabout itu
noheartfilin: ala..klau gua apply part time mana bleh on9 lame2..kene serve customers..xbestla..klau part time tu melibatkan mkn free dan duduk berjam2 on9 gua nakla
wakaka

noheartfilin said...

dulu sbb gua nk slalu men internet...tapi gua xde tenet kat rumah...

lu nk tau gua wat apa? gua apply kejer kat cc...haaaa...gua leh online smpai muntah walaupun diorg tak bayar gua overtime..wakakak..

online dapat..duit dpt..tp assignment mmg byk kne kejar la..

eatmyshort said...

hhahaha
a'ah ek keje kt cc blh online smpai lebam

Post a Comment