Thursday, January 15, 2009

lain kali jangan memandai nak delete assignments lama

presentation untuk project major tadi going, not so well..for me lah. visualizing the poetry macam susah pulak untuk dibuat dalam masa (lebih kurang) empat bulan. bila difikir2 balik kata2 lecterur aku tadi, ada betul jugak. tajuk tu perlukan banyak kerja. carik suitable poems, mintak izin dan berjumpa dengan writernya sekali so that images yang dihasilkan tidak lari jauh dari maksud sebenar tulisan dia. rasa macam tak confident pulak, lagipun lecterur nak aku amik poetry dari writer2 tanah air yang terkenal sahaja, tidak boleh dari rakan2 or unknown writer. oh, dem!

tadi masa terlelap dalam kelas, otak sempat berfikir, 'sambung jer project dari sem lepas'. bila bangun dan fikir2 balik, 'betol jugakkan?'
few mins ago, dengan hati berbunga2 aku nak redo balik proposal masa individual study 1. tapi, shoot! assignments lama semua dah didelete

lain kali jangan memandai nak delete assignments lama.
:'(

8 comments:

cik kedondong said...

saba je la amie
laptop ak da berat nak mampos sebab xdelete assignment dari diploma
mlampau kan?

meo188 said...

jgn delete assigment lame2 dik... mase kerja silap2 nk refer blik. mana tau ada rejiki sambung master..... kene refer blik...

deennasour said...

adakah kau perlukan bantuan utk mencari orang2 yang glamour itu?

moonsyi said...

moral of the story....sebab itu lah dvd kosong byk dijual di pasaran...

noheartfilin said...

antara poem dengan gambar dan poem tanpa gambar?

mana yg lebih feeling?

Mrs fiNeeTO said...

HEEHEHEHEHEEHHEHEHEHEHEEHHEHEHEHEHE

sickchild said...

bhhahaha.
aku pun nyesal.
buang sum drawing aku.
ni da kene repeat menggelabah nak cari balik.
arghhh.

eatmyshort said...

cik kedondong: lol xpela tu..at least nnti klau nk refer blk sng..xyah tkial2 nk crk blk mcm aku *sigh*
meo: tu la psal
deen: siapakah? tp tggu aku confirmkn blk keh?
moon: tu lah..never thought of that before..adoiaii
noheartfilin: ntahlah..both i guess..
finee: tetak jak ko ohhh..haha
sickchild: tau xpe..menyesal xsudah aku :(

Post a Comment