Sunday, November 30, 2008

kenapa perlu ada perasaan macam taik?

kenapa perlu untuk fit in
kenapa perlu untuk memuaskan hati semua orang

haih..betapa macam taiknya aku rasa sekarang
bodolah taik

mak, nak beli baju baru. tengok, balik2 baju tu jer..bosan

11 comments:

Marzuki said...

bila kita jadi taik, gunalah ia sebagai baja yg mnyuburkn. dan bukannya sekadar menjadi hurungan lalat kerna kita bukanlah teruk sngat untuk jadi yg lbih bgus.

aKmA said...

wah wah..dasat juak kata2 marzuki ya kowh..hehe..jadi taik?hehe ka prasaan mcm taik jak?aiyak..ku dah konpius..eh mie..pa muka kau ya cam pusak gilak ya..hahah..

meo188 said...

uiks, kenapakah menggunakan perkataan itu? hilang selera nk makan ketika membaca post ini. Ilang kecutean sket

miss bobby said...

perasaan macam taik mmg jahanam. betol marzuki, taik boleh jadi baja.
tapi byk lagi baja lain. haha.

amie. jom.shopping baju baru. haha.
aku sudah tgk twilight lagi. kali ke dua.

=)

loque said...

kak amie=taik ?ade apekah dengan taik?adekah kuching akak berak kan taik nye atas katil akak?sungguh x berkemanusiaan tol binatang tuh.huh?

miss bobby=twilight?jelezzz...x kire x kire..arini mesti g nengok gak

Niza_CrazEE said...

ootedah...
knak jd taik indah tok?

terpijak taik kaapa tok?

konpius2...

>.<

moonsyi said...

weh mesan la kat kawan kau meli baju cdak lomokids ya kat rantai event...aku udah mesan dah ngan mem ku....ngeeeeee~ shoot from the hip!!

Mrs fiNeeTO said...

*KOREK TAIK HIDONG*

UHH FEELING....

Marzuki said...

akma, bukan senang nak ayat ppuan ni.

miss boby, baja organik mahal. baja taik aku buleh bg free. tunggu stiap minggu nnt akan ada stok baru.

haha, apa kes aku reply komen org ni?

eatmyshort said...

marzuki, ko blh jd assistant aku la pasnie
wakakaka

sickchild said...

marzuki mmg gila. ko taik taik taikkkk taik taik.
haha
aku ske.

Post a Comment