Sunday, October 26, 2008

Di mana Joe Jambul?

bukan Joe Jambul, carikla mana aku dalam gambar tu. (hint: orang yang paling comel bwahaha mesti korang bosan dengar statement perasan aku tu kan? kuikuikui) minggu depan dah start cuti. sebenarnya aku rindukan kelas, sebab aku bosan di rumah. assignments pun banyak tak buat lagi. aku dilanda sindrom tahap kemalasan yang melampau-lampau, lebih terlampau dari pramugara terlampau mahupun obesiti melampau-lampau (ada ke? melampaunya..tsk tsk) haha tiket balik aku sepatutnya pada 11 November, tapi terpaksa postpone ke 19 November sebab 13 & 14 November ada final presentationlah pulak. oh, hatiku sedih yang teramat sangat. aku rindu rumah, kucingku, familyku, wirelessku, bilikku etc etc. aku rindu segala-galanya di sana. di sini aku hanya bertemankan kesunyian. kesunyian, berhentilah menyeksa aku, sob sob :(

sejak kebelakangan ini, idea untuk menulis bertambah-tambah. malah gambaran awal untuk final work semester depan juga sudah ada, cuma tidak tau boleh direalisasikan atau tidak. moga-moga berjayalah hendaknya. maaf jika hari ini entry 'ter'banyak sikit. heh.

bye.

7 comments:

noheartfilin said...

oh gua knal..

tanduk lu baru tumbuh satu..mungkin satu lagi akan tumbuh jika lu terlepas flight pada 19Nov...haha..kiddin..

mulut gua tak masin, lupa sapu garam tadi...

eatmyshort said...

cis..jgn weiii
hahaha

whatda said...
This comment has been removed by the author.
Fendy said...

*teet* (tekan buzzer) aaa. aku teka ko mana. kiri sekali baju maroon. betul x?

haha

eatmyshort said...

bju maroon?
hooo, slh2..hahaha

cik kedondong said...

go!go! chaiyok bebeh

eatmyshort said...

hahaha
xda keja

Post a Comment